Η Εταιρια

Με τι ασχολουμαστε

Εμπιστευτείτε την παρουσία σας στο διαδίκτυο πάνω μας

Για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας απαιτούνται τρεις τουλάχιστον διαδικασίες: η επιλογή και κατοχύρωση της διεύθυνσης (domain), η ανάπτυξη-δημιουργία της ιστοσελίδας και φυσικά η φιλοξενία της ιστοσελίδας σε κάποιο server. Εμείς εδώ αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια ή και μεμονωμένα. Με εμπειρία από το 2005 παρέχουμε αξιόπιστες, καινοτόμες και προσιτές υπηρεσίες.

Τι ΔΕΝ κάνουμε

Γιατι να επιλεξετε εμας;

Οι περισσότερες εταιρίες κρατάνε τους servers μέχρι το τέλος της ζωής τους αντικαθιστώντας την όποια συσκευή έχει πάθει βλάβη, με αποτέλεσμα να έχουν αρκετά παλιά μηχανήματα. Εμείς αντικαθιστούμε τακτικά τους servers μας με καινούριους ώστε να έχουμε πάντα την τελευταία τεχνολογία.

Ο ανταγωνισμός τις περισσότερες φορές κρατάει τα καθημερινά backups στον ίδιο server με αυτόν που φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας. Έτσι σε περίπτωση βλάβης του σκληρού δίσκου, ή ολικής καταστροφής του server, τα δεδομένα σας θα χαθούν εντελώς! Εμείς αντιθέτως, για κάθε server έχουμε ΑΛΛΟΝ έναν για backup! Έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χαθούν τα δεδομένα σας.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες που παρέχουν υποστήριξη μόνο τις καθημερινές, όχι τα Σαββατοκύριακα και ποτέ τις αργίες. Εμείς είμαστε online 365 μέρες το χρόνο πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Είναι πολύ συνηθισμένο να συναντήσετε κρυφές χρεώσεις σε εταιρίες του χώρου. Εμείς δεν έχουμε καμία κρυφή χρέωση.

Ξεκινηστε με τη δημιουργια της ιστοσελιδας σας σημερα

Δεν ξέρετε να φτιάχνετε ιστοσελίδα; Μπορούμε να σας στήσουμε μια ιστοσελίδα δωρεάν!

Τι ειπαν για μας

Συστασεις

250+

Ενεργές ιστοσελίδες

180+

Ικανοποιημένοι πελάτες

150+

Κατοχυρωμένα Domains

2+

Βραβεία